A gél

 

A Safe Laser gél

Safe Laser gél

Safe Laser gél

Mi a Safe Laser Gél?

A Safe Laser GÉL egy különleges szérum, ami speciális lézerfénnyel megvilágítva egyedülálló bőrfiatalító és bőrregeneráló hatással rendelkezik.

Amikor az arcot  Safe Laserrel megvilágítjuk, a lézerfény segíti  a GÉL és a hidratálókrém felszívódását a bőrbe és fokozza hatékonyságukat. Ezen felül a lézerfény gerjeszti sejtjeink fényérzékeny molekuláit (a sejtlégzés + energia termelésük javul), a sejtek hatékonyabban működnek és gyorsabban regenerálódnak.  A lézer használata jelentősen csökkenti a bőr gyulladásos folyamatait. Komolyabb bőrproblémáknál, bőrsérüléseknél a “lágy-lézerfény” hatására új sejtek, új szövetek, új hajszálerek is képződnek.

A Safe Laser + GÉL olyan fejlett öregedésgátló technológiát alkalmaz, mely nemcsak késlelteti, hanem visszafordítja a bőr öregedésének látható jeleit. A lézer és a gél együttes használata fokozza a bőr kollagén és elasztin  termelődését, a bőr feszesebb, rugalmasabb és simább lesz, így élettel teli megjelenést biztosít az arcbőrnek. Rendszeres használata nemcsak a ráncok megjelenését csökkenti, hanem javítja a bőr tónusát és textúráját is.  Látványosan csökkenti a pigmentfoltokat (máj – és öregségi foltok…), javítja rozáceás bőr állapotát. Segítségével a pattanások, aknék is gyorsabban és hegmentesen gyógyulnak.*

* A GÉL akkreditált laboratóriumban végzett vizsgálata és Safe Laser ® felhasználók visszajelzései alapján.

A Safe Laser Gél hatóanyagai

A Safe Laser GÉL egy speciális öregedésgátló szérum, ami nem helyettesíti a hidratáló krémet! A GÉL összetevői kisebb molekulák, a hatóanyagok könnyebben bejutnak a mélyebb rétegekbe, de a felső epidermiszre (hámréteg) nem hat. A felső hámréteg (kb.1 mm) hidratálására+védelmére mindenképp hagyományos hidratáló krém vagy arctej javasolt.

Fontos hatóanyagok és tápanyagok a szérumban (Safe Laser GÉL):

Béta glükán (élesztőből kivont poliszacharid): Aktiválja az immunsejteket a bőrben. Fokozza a bőr védekező és regenerációs képességét, fényvédő hatást biztosít. Antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, hozzájárul a puhább bőr kialakulásához. Gyulladásgátló hatásának köszönhetően kiválóan alkalmas a bőr vörösségének csökkentésére és az érzékeny bőr nyugtatására.

Stabilizált oxigén (O4 ): Hatékonyan bejut a bőr rétegeibe, a szövetekben bomlik két O2 molekulára. Extra oxigént ad a bőrhöz, így fokozza a bőr megújulását. Hatékonyan növeli és fenntartja a kollagén termelést. Lelassítja az öregedési folyamatot. Megtartja és javítja a bőr nedvességtartalmát.

Hidraulizált kollagén: Forrást biztosít a kollagén rostok építéséhez. Javítja a bőr rugalmasságát.

Phantenol: Lágyító és hidratáló hatása van.

Akkreditált laboratóriumban végzett bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy a GÉL csökkenti a ráncok hosszát és mélységét, hidratál és nincs allergizáló hatása. A vizsgálatok igazolták a termék baktérium – és gombaölő hatását is.

Minden bőrtípus számára alkalmazható!

Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt!

Nem tartalmaz ásványi olajokat, szilikonokat és parabéneket!

A Safe Laser hatásai a bőrünkre

  • Segíti a bőrápoló kozmetikumok felszívódását a bőrbe, fokozza hatékonyságukat.
  • Serkenti a bőr kollagén és elasztin termelését, javítja a bőr feszességét, rugalmasságát.
  • Lassítja a bőr öregedésének látható jeleit, finomítja a meglévő ráncokat, regenerálja a bőrt.
  • Jótékonyan hat a pattanásos, aknés bőrre, gyorsítja a lefolyásukat, hegmentesen gyógyítja a sebeket.
  • Kozmetikai tisztítás után mérsékli a szebhoreás, aknés bőr vörösségét. Csökkenti az ödémákat és a bőr elfertőződésének kockázatát.
  • Halványítja a pigment foltokat.
  • Elősegíti a hámsérülések, horzsolások esetén a normális szövetek regenerációját (hegmentesen)
  • A polarizált lézerfény gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással is rendelkezik.
  • A lézerfény gyorsítja a bőr egyéb betegségeinek gyógyulását (herpesz, hámsérülések, bőrgyulladások, ekcéma). Csillapítja a viszketést és a fájdalmat.

A GÉL + Safe Lasert használja minden reggel és este folyamatosan vagy alkalmazza kúraszerűen!  (minden évszakváltásnál 4 hét).

A szokásos arctisztítást követően kenje fel a Gélt, majd egy hidratáló krémet!

A Safe Laser GÉL egy speciális öregedésgátló szérum, ami nem helyettesíti a hidratáló krémet!

A GÉL a mélyebb rétegekbe regenerál és hidratál, de a felső epidermiszre (hámréteg) nem hat.

A felső hámréteg hidratálására+védelmére használjon hagyományos hidratáló krémet vagy arctejet!

Hidratálás után a lézerrel körkörös mozdulatokkal masszírozza be (ne erősen, csak hozzáérintve) a Gélt + a szokásos hidratálót, közben álljon meg a kritikus pontokon! (mélyebb ránc, pigmentfolt, pattanás…)

Kritikus pontok kezelési ideje:

SL150  = minimum 1 perc

SL500  = minimum 10 mp (6x teljesítmény/cm2 )

SL1800 = minimum 10 mp (6x teljesítmény/cm2 + 5x felület ) 

A lézeres világítás során a szemkörnyékét óvatosan világítsa és ügyeljen rá, hogy a lézerfénnyel  ne világítson közvetlenül a nyitott szembe!

Ha eddig nem használt semmilyen hidratáló krémet vagy arctejet, először azt próbálja ki 1-2 hétig, és ha bevált (semmilyen problémát nem okozott a bőrén), utána kezdje csak el az Safe Laser GÉL + Safe Laser együttes használatát!

Melyik lézert használja a GÉL-hez?

SL150 + kozmetikai kezelőfej = 35 éves korig.

SL500 Infra    = 35 éves kortól vagy komolyabb bőrhibák esetén.

SL1800 Infra  =  Hatékonyabb, gyorsabb kezelés.  (pl. kozmetikusok számára)

A lézerek tisztítása

A lézer fejét törölje le egy nedves vagy alkoholos kendővel! Egyéb maró hatású anyagot NE használjon, mert sérülhet az optika!