Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Nagy Gábor vagyok, a párom Bako Edit. Murauban élünk és egy panziót vezetünk egy egészséget képviselő és hirdető kávéházzal. Engedd meg, hogy néhány sorban elmondjam a történetem, és azt, hogy miért hoztam létre ezt az oldalt, és miért gondolom azt, hogy embereknek szükségük lehet ezekre az információkra!

Életem során sajnos nagyon sok betegséggel kellett szembenéznem. Gyerekkoromban asztmás voltam, de tinédzser koromra kijöttem belőle. Azonban főiskolára jelentkeztem, és a felvételi alatti stresszes időszak, újra előhozta az allergiát.

Ráadásul az egészségem szempontjából rossz főiskolára is jártam. Ugyanis állattenyésztő üzemmérnöknek tanultam, és már az első gyakorlaton szembesültem vele, hogy a széna és a szalma milyen erősen előhozza az allergiámat.

Sajnos évekig öt fajta gyógyszert kellett szednem és befújnom, hogy rendesen kapjak levegőt. Sokat jártam orvoshoz, de senki sem mondta, hogy lehetne a gyógyulásnak más módja is.

A természetes gyógymódokkal először második gyermekem születése után találkoztam. A kisfiam nyakán olyan nedvedző bőrkiütések jelentek meg, amire az orvosok sem tudták a választ. Semmilyen krémtől nem akart elmúlni. Nem tudom, hogy jutott eszünkbe, de hallottunk arról, hogy vitamin hiány is okozhat ilyen problémát, és ezért kipróbáltunk egy Mannarax nevű készítményt, ami egy erjesztett búzacsíra szerű termék volt. Egy hétig sem szedte a gyerek, és teljesen elmúlt a nyakáról minden kiütés.

A következő ilyen találkozásom a vitaminokkal 2000. év környékén volt, amikor meghívtak egy antioxidáns mérésre, egy akkor Magyarországon is induló MLM cégnél. Olyan alacsony volt az antioxidáns szintem, hogy egyértelmű volt, hogy vitaminhiányom van. Elkezdtem szedni a cég által javasolt vitamint, és azon a nyáron már nem kellett gyógyszert szednem. Augusztusban volt egy két hetes időszak ami orrfolyással telt, de a fulladások elmaradtak.

Akkoriban nagyon mérges voltam az orvosokra, hogy miért nem beszéltek nekem arról, hogy a gyógyszereken kívül más megoldás is van a gyógyulásra, és miért kellett nekem annyit szenvednem éveken át!

Ez a problémám tehát megszűnt, de 2008-ban a hagyományos vállalkozásom és a magánéletem is nagy válságba került. Valószínűleg ennek következménye, hogy novemberben stroke tüneteivel, rohammentővel vittek kórházba.

Az egekig szökött a vérnyomásom. A magas vérnyomást, a gyors szívverést letudták állítani, és nem lett semmi maradandó károsodás! Hála az orvosok gyors beavatkozásának és szakértelmének, három hét alatt nagyjából meggyógyultam, de egy állandó szédülés továbbra is megmaradt.

Mivel konkrétan nem tudták megmondani, mi volt ez az egész ami történt velem, ezért sok fajta gyógyszert írtak fel amivel együtt kellett volna élnem. Ezek mellékhatása viszont még rosszabb volt. Állandó pánikban éltem, hogy újra megismétlődik a dolog és komoly depresszió és pánikbetegség alakult ki nálam.

Nem tudtam éjszakánként elaludni, így állandóan kimerült voltam. A kávé amivel próbáltam magam frissíteni, refluxot okozott és ezért azt sem tudtam igazán élvezni.

Tehát a reflux, depresszió, pánikbetegség és alvászavar problémákra kerestem természetes gyógymódokat a stroke után.

Állandóan bújtam az internetet és kerestem a természetes megoldásokat, kiutat, mivel az allergiánál megtapasztaltam, hogy van olyan.

Akkoriban már ismerkedtem egy céggel, a DXN-nel, de még a termékei nem voltak kaphatóak Magyarországon. Hónapokig nyugtatókon, antidepresszánsokon és más gyógyszereken éltem.

Kipróbáltam néhány alternatív gyógymódot, terméket, de nem igazán segítettek rajtam. Akkoriban nagyon sokat hallottam és olvastam arról, hogy a gondolkodásunk mennyire erősen befolyásolhatja az életünket, és ha meg tudjuk változtatni a gondolatainkat megváltozhat az életünk és meggyógyulhatunk betegségekből is.

Nagyon sokat olvastam és hallgattam tanításokat éjszakánként, sokat imádkoztam és kerestem az utat a gyógyuláshoz. Az internetet bújva azt láttam, hogy rengetegen küszködnek hasonló problémákkal mint én, és nagyon kevés megoldás volt, a legtöbb ilyen fórum arról szólt, hogy mindig csak rosszabb lesz, és nem volt tele a net, gyógyulási beszámolókkal.

Megfogadtam akkor magamnak, hogyha megtalálom a megoldást, a kiutat akkor én azon leszek, hogy minél több ember megismerhesse azt!

Vannak, akik tagadják a természetes gyógymódokat és törvénytelennek akarják beállítani, ha valaki azt állítja, hogy valamilyen táplálékkiegészítőtől gyógyult meg.

Én nem akarok állítani semmit, mert tisztában vagyok vele, hogy nincsenek csodaszerek, amik mindenkinél egyformán hatnak és mindenkinél gyógyulást okoznak.

Én azt tudom elmondani, hogy akkor kezdtem el jobban lenni, és akkor kezdtek el a tünetek megszűnni amikor gyógygombákkal és spirulinával kezdtem el táplálni a szervezetem, és a hagyományos kávémat lecseréltem ganoderma tartalmú kávéra. A ganodermakávé nem csak nagyon finom volt, hanem elmúlt tőle a reflux nem égett többet a gyomrom nem éreztem azt a savas utóízt! A magas vérnyomás se jelentett problémát.

Mivel semmi máson nem változtattam az életemben csak ezeket kezdtem szedni, én feltételezem, hogy mindenképp volt szerepük a gyógyulásomban. Természetesen úgy gondolom a hitemnek, az imának, a gondolkodásváltásnak, és az élni akarásnak is nagy szerepe volt, ezért nem is merném azt állítani, hogy ezek a gyógynövények mindenkinél egyformán használnak!

A testi fizikai részhez mindenképp hozzájárulhatnak, de sokszor, ha az ember nem tesz rendet a lelkében szellemében, gondolkodásában, érzelmi életében, életmódjában akkor megakadályozhatja, hogy a gyógynövények eredményesek legyenek!

Minden ember különböző, más életúttal, hitvilággal, gondolkodásmóddal rendelkezik, és a gyógyulásnak pont ezek lehetnek akadályai! Ez egy nagyon összetett dolog! Ép testben ép lélek szokták mondani, de fordítva is igaz, ép lélekkel ép lehet a test is, vagyis egy vitaminokkal jól ellátott ép test, esélyesebb a jó lelkiállapotra is, de ha épen tartjuk a lelkünk, kizárjuk a félelmet, a negatív gondolatokat érzéseket, akkor ez hathat a testre és segítheti a gyógyulási folyamatokat.

Tehát mielőtt gyógyszerekhez fordulnánk, érdemes kipróbálni, mi lenne, ha rendeznénk az életmódunkat, táplálkozásunkat, vitamin és ásványianyag bevitelünket, és a lelkünk, gondolataink és érzelmeink állapotát! És a test és a lélek mellett, a szellemünkre is figyelhetnénk jobban, vagyis jól tesszük, ha imádkozunk és olvassuk a Bibliát, ami rengeteg gyógyulási ígéretet tartalmaz!

Persze volt újságíró, aki azt mondta ez „nettó hazugság” hogy én a gyógynövényektől gyógyultam meg és feljelentéssel, GVH bírsággal fenyegetőzött mert ezt leírtam a Facebookon.

A net tele van a ganoderma és a gyógygombák csodás hatásairól szóló cikkekkel és videókkal, és az amerikai legnagyobb orvosi publikációs honlap a pubmed.gov is több mint 900 tanulmányt, kísérleti eredményt közöl a ganodermával kapcsolatban, így talán, aki nem fanatikusan gyűlöli a természetes gyógymódokat megértheti, milyen hatásmechanizmusa, élettani hatása van a gyógygombáknak amik miatt, a szervezet öngyógyító képessége néha még csodákra is képes!

Ezek a ganoderma tartalmú termékek, 2009 áprilisától kaphatóak Magyarországon a DXN jóvoltából.

A DXN a világ legnagyobb, saját bio ültetvényekkel rendelkező ganodermás cége, ahol hosszú évek alatt a legnagyobb hatóanyag tartalmú, legjobb minőségű gyógygombákat termesztették ki, és a termékeikbe, sok más céggel ellentétben nem darált gombatest, hanem hatóanyag kerül, amit a DXN cég egy saját szabadalmaztatott eljárással von ki. 20 kg gombából 1 kg hatóanyagot.

Más Magyarországon reklámozott gyógygombás cégekkel szemben a DXN-nél nyilvános a termesztés helye, módja, a hatóanyag-kivonás módja, így az ember jobban meg tud bízni a cégben! És az is segíti a döntést, ha az ember a legjobbat akarja kapni, hogy a DXN messze a piacvezető ezen a területen, mert több mint 6 millió regisztrált tagjával és közel 1 milliárd dolláros forgalmával a 24. legnagyobb MLM cég.

Pár hónap intenzív táplálékkiegészítés mellett a szervezetem helyre állt, és egyre kevesebb gyógyszerre volt szükségem. Végül egy orvos barátom tanácsára az utolsó fél Xanax tablettát is leraktam és elkezdtem gyógyszerek nélkül is jól érezni magam, és végre jól tudtam aludni.

A DXN ganodermakávé, a gyógygombák, a ganoderma, a cordyceps, az oroszlánsörénygomba, a spirulina és a noni sokat segítettek. Ma már gyógyszerek nélkül egészségesen élhetek és ezért nagyon hálás vagyok.

Mivel az egészség minden területe fontos számomra és a DXN termékek nem fednek le minden területet, így nyitott szemmel jártam továbbra is.

Mivel évekig nagyon fájt a vállam, és más ízületi problémák is jelentkeztek, illetve nagypapám után anyukám lábai is nagyon visszeresek és nekem már volt egy trombózisom, így erre a területre is muszáj volt természetes megoldásokat keresni, amit gyógynövényes krémekben találtam meg egy cégnél, aki magyar nagydíjat is nyert a termékeivel.  

Az ízületi fájdalmakra pedig egy 50 éves magyar kutatás eredményeként létrejött biztonságos lézerben találtam megoldásra. Nem rég vettem meg, de máris vannak nagyszerű tapasztalataim nekem is és más családtagunknak is. Anyukámnak és páromnak a hátfájását szüntette meg nekem meg egy izom húzódás, megerőltetés utáni komoly fájdalmaim múltak el 1 nap alatt, úgy, hogy napi 4x 10 percet tudtam a lézerrel kezelni magam.

Azért kezdtem el tehát forgalmazni a Safe Laser készüléket – ami nem MLM termék – mert olyan sok jó tapasztalatot hallottam és olvastam, hogy szeretném én is minél több embernek elvinni a jó hírt, hogy lehet fájdalmak nélkül élni és a közérzetünket jobbá tenni a vérkeringésünk javításával!

Ha érdekelnek a részletek vagy szeretnél vásárolni kérlek jelezd és segítünk.